Διαδικτυακό Βιβλίο με τίτλο “Αν μιλήσεις.. θα το λύσεις” (link: https://read.bookcreator.com/E6kT0Gz05FcC9IbhKattML564Zb2/BRabKLiyTvqddIR7LSuMDQ) δημιούργησαν οι μαθητές του τμήματος Δ1 του σχολείου μας, στα πλαίσια συμμετοχής στο ΔΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ   2021-2022. Πρόκειται για ένα Θεματικό Δίκτυο οκτακοσίων (800+) δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων, Προσχολικής, Δημοτικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αδειοδοτημένο από τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Π/θμιας κ Δ/θμιας Εκπαίδευσης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Ελλάδας, Κρήτης, Αν. Μακεδονίας κ Θράκης και με Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ των ανωτέρω ΠΕΚΕΣ των Περιφερειακών Διευθύνσεων και των 1ο  κ 2ο  ΠΕΚΕΣ Νοτίου Αιγαίου, 2ο ΠΕΚΕΣ Βορείου Αιγαίου, 3ου ΠΕΚΕΣ Αττικής και ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας.

Στοχεύει στην ενημέρωση-επιμόρφωση εκπαιδευτικών, στη βιωματική εκπαίδευση με ενεργητική συμμετοχή των μαθητών καθ΄ όλη τη διάρκειας φοίτησης στην Προσχολική, Π/θμια και Δ/θμια Εκπαίδευση σε σύμπλευση με τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων, αλλά και των γονέων τους, για την ασφαλή χρήση του Διαδικτύου, είδη, τρόπους και πρακτικές πρόληψης  κινδύνων σε σχέση με τα κοινωνικά δίκτυα αλλά και άλλες αναδυόμενες τεχνολογίες και φαινόμενα.

Πληροφορίες για το Δίκτυο, στοιχεία επικοινωνίας και όλες οι εργασίες,  μπορούν να αναζητηθούν στη διεύθυνση:  http://isecurenet.sch.gr/portal/